Natúr fehér,
hámozott BIO mandulából.
Natúr-Meggyes Domino,
hámozott BIO mandulából.
Meggyes,
hámozott BIO mandulából.
Natúr barna,
hámozattlan BIO mandulából.
Nyírfacukros,
hámozott BIO mandulából.
Natúr fehér,
hámozott mandulából.
Natúr-Meggyes Domino,
hámozott mandulából.
Meggyes,
hámozott mandulából.
Cappucinos,
hámozott mandulából.
Nyírfacukros,
hámozott mandulából.
Más nem kerül bele, csak hántolt BIO mandula és porrá őrölt BIO nádcukor - ahogy azt valamikor régen elképzelték -.
A marcipánban lévő mandula aránya 50%. Kíméletes eljárással készül, így a kész marcipán megőrzi a mandula minden fontos beltartalmi elemét.
Ez finomabb, és egészségesebb, mint a bolti!
Más nem kerül bele, csak hántolt BIO mandula, porrá őrölt BIO nádcukor és BIO meggy - ahogy azt valamikor régen elképzelték -.
A marcipánban lévő mandula aránya 50%. Kíméletes eljárással készül, így a kész marcipán megőrzi a mandula minden fontos beltartalmi elemét.
Ez finomabb, és egészségesebb, mint a bolti!
Más nem kerül bele, csak hántolt BIO mandula, porrá őrölt BIO nádcukor és BIO meggy - ahogy azt valamikor régen elképzelték -.
A marcipánban lévő mandula aránya 50%. Kíméletes eljárással készül, így a kész marcipán megőrzi a mandula minden fontos beltartalmi elemét.
Ez finomabb, és egészségesebb, mint a bolti!
Más nem kerül bele, csak BIO mandula és porrá őrölt BIO nádcukor - ahogy azt valamikor régen elképzelték -.
A marcipánban lévő mandula aránya 50%. Kíméletes eljárással készül, így a kész marcipán megőrzi a mandula minden fontos beltartalmi elemét.
Ez finomabb, és egészségesebb, mint a bolti!
Más nem kerül bele, csak hántolt BIO mandula és BIO nyírfacukor*.
A marcipánban lévő mandula aránya 50%. Kíméletes eljárással készül, így a kész marcipán megőrzi a mandula minden fontos beltartalmi elemét.
Ez finomabb, és egészségesebb, mint a bolti!
* nyírfacukor: alacsony glikémiás indexű ("7") cukor. A cukor lassú felszívódása nem terheli annyira a szervezetet, nincs szükség annyi inzulin termelésére.
Más nem kerül bele, csak hántolt mandula és porrá őrölt répacukor - ahogy azt valamikor régen elképzelték -.
A marcipánban lévő mandula aránya 50%. Kíméletes eljárással készül, így a kész marcipán megőrzi a mandula minden fontos beltartalmi elemét.
Ez finomabb, és egészségesebb, mint a bolti!
Más nem kerül bele, csak hántolt mandula, porrá őrölt répacukor és meggy - ahogy azt valamikor régen elképzelték -.
A marcipánban lévő mandula aránya 50%. Kíméletes eljárással készül, így a kész marcipán megőrzi a mandula minden fontos beltartalmi elemét.
Ez finomabb, és egészségesebb, mint a bolti!
Más nem kerül bele, csak hántolt mandula, porrá őrölt répacukor és meggy - ahogy azt valamikor régen elképzelték -.
A marcipánban lévő mandula aránya 50%. Kíméletes eljárással készül, így a kész marcipán megőrzi a mandula minden fontos beltartalmi elemét.
Ez finomabb, és egészségesebb, mint a bolti!
Más nem kerül bele, csak hántolt mandula, porrá őrölt répacukor, és Cappucino.
A marcipánban lévő mandula aránya 50%. Kíméletes eljárással készül, így a kész marcipán megőrzi a mandula minden fontos beltartalmi elemét.

Ez finomabb, és egészségesebb, mint a bolti!
Más nem kerül bele, csak hántolt mandula és nyírfacukor* - ahogy azt valamikor régen elképzelték -.
A marcipánban lévő mandula aránya 50%. Kíméletes eljárással készül, így a kész marcipán megőrzi a mandula minden fontos beltartalmi elemét.
Ez finomabb, és egészségesebb, mint a bolti!
* nyírfacukor: alacsony glikémiás indexű ("7") cukor. A cukor lassú felszívódása nem terheli annyira a szervezetet, nincs szükség annyi inzulin termelésére.